Keurmerken

Baltes bedrijfshygiëne is door meerdere organisaties gecertificeerd, maar is ook aangesloten bij een aantal organisaties. Hieronder kan u er meer over lezen. 

 

CPMV-gecertificeerd

CPMV is een certificeringsinstituut voor plaagbeheersing, milieu en volksgezondheid. Meer informatie vindt u op de website van CMPV.

 

KPMB-gecertificeerd

De stichting Keurmerk Plaagdier Management Bedrijven zorgt ervoor dat de professionalisering van de plaagdierbranche wordt voortgezet. Als een bedrijf werkt op basis van de systeemvoorschriften, dit aantoonbaar maken en laten toetsen, verdienen het Keurmerk Plaagdiermanagement. Meer informatie vindt u op de website van KPMB.

 

VCA-gecertificeerd

Het VCA staat voor Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers. Het VCA zorgt ervoor dat de veiligheid van de werkzaamheden van een bedrijf wordt gewaarborgd. Meer informatie vindt u op de website van VCA.

 

NL Pest Control

Baltes bedrijfshygiëne is lid van de coöperatie NL Pest Control. NL Pest Control is opgericht om de kennis en kracht van ongediertebestrijders te bundelen en daarmee een netwerk op te bouwen. Meer informatie vindt u op de website van NL Pest Control.

 

RPMV-gecertificeerd 

RPMV staat voor Register Plaagdierbeheersing, milieu en veiligheid. Meer informatie vindt u op de website van RPMV.