Over ons

Baltes Bedrijfshygiëne is een trots familiebedrijf met een rijke geschiedenis die maar liefst drie generaties overspant. Sinds onze oprichting in 1981 hebben we ons toegewijd aan het leveren van hoogwaardige diensten op het gebied van ongediertebestrijding en bedrijfshygiëne. Wat begon als een bescheiden onderneming in de omgeving van Zwolle, is uitgegroeid tot een welbekend merk dat op verschillende locaties in Nederland actief is.

Vandaag de dag is de welbekende Baltes bus niet langer beperkt tot de omgeving van Zwolle. We hebben onze activiteiten uitgebreid en bedienen nu klanten op verschillende locaties in Nederland. Ons team van professionals staat klaar om u te ondersteunen bij het beheren van ongedierte en het handhaven van een optimale bedrijfshygiëne, ongeacht waar u zich bevindt.

Onze Geschiedenis

In 1981 legden we het fundament voor Baltes Bedrijfshygiëne. Ons verhaal begon met de missie om ongedierte te bestrijden en bedrijven te helpen een schone en hygiënische omgeving te behouden. Dankzij hard werk, toewijding en voortdurende groei zijn we erin geslaagd om ons bedrijf van generatie op generatie over te dragen. Dit betekent dat we niet alleen over ervaring beschikken, maar ook over een diepgewortelde passie voor wat we doen.